login

Hieronder kunt u uw reactie plaatsen


 

7 Berichten van Gastenboek

 • Een aantal jaren geleden ,hebben wij met onze twee oudste kleindochters het logeerhuis mogen bezoeken.
  Wat een feest was dat ! Alles even leuk en gezellig en de “ meiden “ helemaal onder de indruk hoe sinterklaas en de pieten “ wonen “. Helaas is het daarna niet meer gelukt om in het huis een kijkje te nemen. Uiteraard zijn we wel bij de buitenactiviteiten geweest wat ook erg leuk is om mee te maken .
  Nu probeer ik al 3 jaar kaarten te bemachtigen voor onze jongste kleindochters om ook kennis te maken met het logeerhuis , en wat denk je ? Krijg ik een mailtje dat ik via de reservelijst toch in aanmerking kom voor de rondleiding !!! Zo leuk , had het niet verwacht . Allemaal weer blij .
  Dankjewel sinterklaas en de mailpieten .

 • Onze dochter was bijna 2 toen we voor het eerst gingen. Wat een magische belevenis! Inmiddels zijn we vier jaar verder en ieder jaar gaan we weer met heel veel plezier en ieder jaar is het gelukt kaartjes te bemachtigen. Helaas dit jaar niet….tot we vanmiddag bericht kregen omdat we op de reservelijst stonden. Ondanks dat het prima zou zijn geweest om alleen te gaan genieten van de buitenactiviteiten was de blijdschap hier in huis bij jong en oud enorm. Dat zegt genoeg toch?!
  Wij wensen alle vrijwilligers heel veel succes met alle voorbereidingen en t.z.t. met de 2 magische dagen!

 • Complimenten aan de organisatie

 • Altijd weer super leuk en gezellig ! Complimenten aan de organisatie

 • Ons bezoek aan het logeerhuis afgelopen jaar was echt een sprookje! Echt helemaal geweldig! Onze jongens hebben met hun neef en nichtjes met volle teugen genoten van de pepernotenfabriek, de pietenschool, het bezoek aan de Sint, de handtekeningenkaart….. Alles was even fantastisch. We hopen nu al heel hard dat we weer kaarten kunnen bemachtigen want jullie hebben onze jongens een magisch feest gegeven!

 • Wij hebben er nu al weer zin in! Misschien alleen nog een betere oplossing bedenken voor het parkeren van de auto’s. Verder een super leuk evenement.
  Mvg, bewoners van Het Woldhuis.

 • Apeldoorn gefeliciteerd dat het gedachtegoed va Sint Nicolaas blijft bestaan in jullie grote dorp Kees van Henk en Lien

Geef een reactie

Geef je mening!

Welke kamer in het Logeerhuis vinden jullie het leukste?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek
Aanmelden nieuwsbrief