login

Hieronder kunt u uw reactie plaatsen


 

11 Responses to Gastenboek

 • jammer, dat binnen het half uur het niet meer mogelijk is in te schrijven voor een bezoek aan het logeerhuis.Suggestie: per volwassene: 2 kinderen mee naar binnen, i.p.v. ouders, opa’s, oma’s en twee kinderen?

 • Apeldoorn gefeliciteerd dat het gedachtegoed va Sint Nicolaas blijft bestaan in jullie grote dorp Kees van Henk en Lien

 • Wij hebben er nu al weer zin in! Misschien alleen nog een betere oplossing bedenken voor het parkeren van de auto’s. Verder een super leuk evenement.
  Mvg, bewoners van Het Woldhuis.

 • Ons bezoek aan het logeerhuis afgelopen jaar was echt een sprookje! Echt helemaal geweldig! Onze jongens hebben met hun neef en nichtjes met volle teugen genoten van de pepernotenfabriek, de pietenschool, het bezoek aan de Sint, de handtekeningenkaart….. Alles was even fantastisch. We hopen nu al heel hard dat we weer kaarten kunnen bemachtigen want jullie hebben onze jongens een magisch feest gegeven!

 • Altijd weer super leuk en gezellig ! Complimenten aan de organisatie

 • Complimenten aan de organisatie

 • Hallo

  Heeft u een lening nodig voor een persoonlijk doel of voor uw zakelijke behoeften? Hier is goed nieuws voor jou. je bent op de juiste plek. We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke kredieten / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 3%.

  E-mail: avantcworld@gmail.com

  karim

  Ontvang vandaag nog betaalbare leningen
  gegarandeerde leningaanbieding

 • Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf, nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidering, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt met ons. Neem contact met ons op, want we bieden onze financiële service tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verkrijgen van leningen bij tomnunezfinance@gmail.com

 • Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
  Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
  Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
  Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
  Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
  contact met mij op nicolashelp279@outlook.com

 • Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
  Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
  Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
  Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
  Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
  Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
  Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op johnson.todd@hotmail.com

 • Hebt u geprobeerd om zonder succes leningen van banken te krijgen? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of vestiging van uw eigen bedrijf? Ontvang een lening bij een van de toonaangevende leningbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Neem voor meer informatie contact op met e-mail: larryfox2017@gmail.com

Geef een reactie

Geef je mening!

Kom jij dit jaar ook het Logeerhuis bezoeken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek
Aanmelden nieuwsbrief