vrijwilliger login
Maandag 7 augustus 2017

***** START AANMELDEN VRIJWILLIGERS *****

Om het Logeerhuis van Sint Nicolaas ieder jaar weer tot een groots feest voor jong en oud uit te laten groeien, hebben wij al jaren op de steun en inzet van vele vrijwilligers mogen steunen. Ook dit 10 jaar hopen we dat velen zich weer zullen aanmelden.

Ben jij het weekend 24, 25, 26 en/of 27 november beschikbaar en lijkt het je leuk om 1 of meerdere dagen mee te werken aan dit geweldige familie-evenement door bijvoorbeeld in de huid van een piet te kruipen of op andere wijze als vrijwilliger betrokken te zijn bij de organisatie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas, schrijf je dan nu in en beleef de magie van het Logeerhuis van Sint Nicolaas van de andere kant!

aanmelden

Voorafgaand aan het Logeerhuis weekeind kan je meedoen aan de “logeerhuis academy” op 12 november in het Woldhuis zodat je goed voorbereid ten tonele kan verschijnen.

redline

12-05-2017

De temperatuur buiten is weer lekker, en de meeste mensen zijn blij dat het weer boven de 20 graden is.  Maar ondertussen is het bestuur van stg Sint Nicolaas Apeldoorn weer begonnen met de voorbereidingen voor de 10e editie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas in Het Woldhuis. Op 25 en 26 november zal de Sint met zijn Pieten weer zijn intrek nemen in deze prachtige locatie aan de Zutphensestraat. Met meer dan 70 pieten zal het 10 jarig jubileum daar gevierd gaan worden.

Een uitgebreid buitenprogramma is in voorbereiding. Het pietenparcours, klimwand, broodjes bakken bij het kampvuur, popcorn bakken, circus, draaimolen, springkussens en een bezoek aan de stal met de mooie trouwe witte viervoeter, alles is al weer geregeld. En natuurlijk een feestelijk programma in het pietencafé, waar het altijd gezellig en warm is. dit alles is vrij te bezoeken, voor de activiteiten heeft u een muntje nodig, deze zijn te koop bij de kassa.

Wanneer u ook echt een rondleiding door het Logeerhuis zelf wilt meemaken, dan moet u er op tijd bij zijn. Hoewel er 2200 kaarten beschikbaar zijn, zijn deze snel uitverkocht. Reserveren is dan ook noodzakelijk. Elke 10 minuten gaat er een groep van maximaal 35 mensen naar binnen. je bezoekt binnen 5 kamers. de laatste kamer is uiteraard de werkkamer van Sint Nicolaas waar hij in hoogst eigen persoon op de kinderen zit te wachten. De kaarten voor de rondleidingen kosten € 4,= per stuk voor zowel kinderen als volwassenen.

Op 30 september zal de kaartverkoop via onze website plaatsvinden. Net als vorig jaar zal er voor elk dagdeel een tijdsblok zijn waarop de kaarten gereserveerd kunnen worden. Maar goed, zover is het nog niet…..We gaan eerst met elkaar nog genieten van een hopelijk mooie en warme zomer, of dat nu in Nederland is of in het mooie Spaanse land.

Nou dag hoor…..!

redline16-11-2016

Aankomende weekend zal Sint Nicolaas met ruim 70 pieten logeren in het prachtige Woldhuis in Apeldoorn. De opbouw op locatie is begonnen !!

sig_button_sintnieuwsHelaas zijn de weersverwachtingen niet bijzonder rooskleurig. Mocht de regenvoorspelling zich doorzetten, dan adviseren wij u dan ook om een paraplu mee te nemen.

Alle kaarten voor de rondleidingen zijn vergeven. Een mail sturen om op de wachtlijst gezet te worden heeft ook geen zin meer. Onze mail wordt in deze dagen zeer beperkt gelezen omdat wij druk zijn met de voorbereiding en uitvoering van het weekend waar velen zolang naar toegeleefd is.

Wanneer u geen kaarten voor een rondleiding heeft kunnen krijgen, bent u natuurlijk van harte welkom om het feest mee te komen vieren op het terrein van het Logeerhuis. Er is los van de rondleidingen zo veel te doen, dat u zich hier rustig een paar uur kunt vermaken met uw (klein)kinderen. Dus niet getreurd en kom gezellig die kant op….. Woldhuis 11 in Apeldoorn.

We zien jullie graag komende weekend.

 

Sint Vriendelijke groeten, Het Logeerhuis Team

redlineNog maar een paar weken en Sint Nicolaas en de Pieten zijn weer in het land. Om precies te zijn, op 12 november 2016 zal de stoomboot aankomen in Maassluis. Daarna zal de Sint vele plaatsen in Nederland aandoen, zo ook Apeldoorn.save-the-date

Inmiddels gebruikelijk zullen Sint en de Pieten het weekend daarna, hun intrek nemen in Het Woldhuis in Apeldoorn. 18, 19 en 20 november zal dat het Logeeradres zijn!

Het beloofd weer een groot feest te worden. Buiten, rond het logeerhuis van Sint Nicolaas zijn tal van activiteiten. Zie hier een overzicht en ook in Het Pietencafé, met optredens van DJ&Pesto en Hokus Pokus is het goed vertoeven. Er zullen meer dan 60 pieten meekomen naar Apeldoorn !!

Kortom, ook dit jaar mag je Het Logeerhuis van Sint Nicolaas niet missen……zet het dus (al)vast in je agenda

redline

volgeboekt

Overweldigend was het weer vandaag. geweldig dat u weer massaal naar het Logeerhuis van Sint Nicolaas wilt komen.

Het Logeerhuis Team gaat nu alle reserveringen verwerken.

redline

klok

Aanstaande zaterdag 24 september start de kaartverkoop voor de rondleidingen door het Logeerhuis van Sint Nicolaas.

Gezien de enorme belangstelling voor de rondleidingen verwachten wij grote drukte op onze website. We hebben afgelopen jaar diverse acties ondernomen om deze drukte de baas te blijven. Echter blijven wij afhankelijk van externe factoren en blijven wij een organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Wij zijn niet in de gelegenheid om dure professionele reserveringssystemen in te zetten. De kosten daarvan zijn niet in verhouding tot de entreeprijs van het logeerhuis.

Wij hopen en rekenen op jullie begrip!

Het Logeerhuisteam.

 

redline

 

Bekijk hier het laatste nieuws o.a.header-sint-schrijft-in-boek

  • Aanpassing reserveringsprocedure
  • aanvang kaartverkoop rondleidingen Logeerhuis 2016

 

 

redline

Wil jij je al aanmelden als vrijwilliger, dat kan…… knop_klik

redline

 

21 en 22 november 2015 logeerde Sint Nicolaas wederom in Het Woldhuis in Apeldoorn. Bekijk hier de foto’s

Inmiddels is het een traditie geworden dat de Pieten en Sint Nicolaas de week na de landelijke intocht het hele weekend aanwezig is in Apeldoorn en gastvrij ontvangen wordt in Het Logeerhuis. Met meer dan 60 pieten worden ouders en kinderen warm ontvangen in het pietencafé en is er een uitgebreid buitenprogramma. Voor deelname aan één van de rondleidingen door het Logeerhuis zelf, moeten vooraf kaarten worden gereserveerd. Hou hiervoor deze website of onze facebookpagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

19 en 20 november 2016 is het Logeerhuis weer open !!

In verband met de toenemende belangstelling voor Het Logeerhuis, zullen dit jaar voor het eerst, zowel op zaterdag als op zondag de gehele dag rondleidingen plaatsvinden. Hierdoor kunnen meer dan 2000 mensen de Magie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas beleven. Het terrein, met alle activiteiten is vrij toegankelijk, Alleen voor een rondleiding moet u vooraf reserveren !!

 

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas wordt georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas Apeldoorn en zorgt voor verbinding met andere Apeldoornse organisaties.

Zo werken mee aan dit populaire evenement:

  • Kerkplein7
  • Scoutingvereniging JJB
  • Vertelgenootschap Apeldoorn
  • Veldwerk Nederland
  • Jeugdcircus Apeldoorn
  • Manege Voorst

 

Doelstelling

“Uitgangspunten bij de te organiseren activiteiten zijn het stimuleren van jongeren om zich op vrijwillige basis in te zetten voor de maatschappij en om ze te stimuleren om te zien naar mensen in hun leefomgeving” aldus Tanja Stijnman, woordvoerster van de stichting. De stichting benadrukt geen winstoogmerk te hebben. Dit sluit aan bij het gedachtegoed van het Sint Nicolaasfeest. Het draait bij Sint Nicolaas om het “schenken”. De stichting draait dan ook financieel volledig op eigen kracht. Iets waar het bestuur oprecht trots op is. Tanja: “de afgelopen jaren hebben duizenden kinderen mogen genieten van de magie rond het Sint Nicolaasfeest, dat zetten we graag met ons enthousiaste team vrijwilligers voort.”  Meer dan 100 vrijwilligers (grotendeels jongeren) zijn hier actief om van dit weekend een succes te maken.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek