vrijwilliger login

Welkom !!

Hoi, leuk je hier, op dit deel van de website van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas te zien. Dit deel van de website is alleen te lezen wanneer je bent ingelogd, met de inloggegevens die je van ons hebt ontvangen.

Het is bedoeld om onze vrijwilligers te informeren over zaken die leuk, interessant of belangrijk zijn rondom het feestelijke weekend in November.

De MAGIE van het Logeerhuis

We zijn erg blij dat het er naar uit ziet dat we dit jaar Het Logeerhuis weer mogen gaan organiseren. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas wordt dit jaar (2023) voor de 15ekeer georganiseerd en daar gaan we samen met jou en nog 200 andere vrijwilligers een groot feest van maken.

De organisatie is in handen van Stichting Sint Nicolaas Apeldoorn. Het doel van het Logeerhuis is jongeren te betrekken bij vrijwilligerswerk en ze hier op een laagdrempelige manier kennis mee te laten maken. Met vrijwilligerswerk doe je iets belangeloos voor een ander en vaak vind je het nog leuk ook. Je maakt jouw tijd vrij voor die ander en geeft wat van je zelf. Dit principe is uiteindelijk ook de basis van het Sint Nicolaasfeest. Kijk naar de pakjes, de surprises en de vele gedichten die gemaakt worden in de Sinterklaasperiode. Daar draait het om bij het Sint Nicolaasfeest. Helaas zijn veel mensen dit al lang vergeten en gaat het vaak om veel en grote cadeaus. Met het Logeerhuis willen we juist de oorsprong van het Sint Nicolaasfeest weer iets meer aandacht geven. Het zit hem vaak in hele kleine dingen die een glimlach bij een ander op het gezicht toveren. En of je dat nou doet in de rol van piet, of als vrijwilliger bij de kassa, in de catering, als schminker, helpt bij de op- en afbouw, of wat dan ook….. dat maakt niet uit, het principe en de intentie is gelijk. Die MAGIE…. hopen we dat de bezoekers zullen ervaren als ze rondlopen in of rond het Logeerhuis. En daar ga JIJ onderdeel van uit maken !!

GEWELDIG

Op dit deel van de site proberen we jullie op de hoogte te houden van wat er gaat gebeuren. Hier vind je ook informatie die je kan helpen bij jouw taak/rol bij Het Logeerhuis van Sint Nicolaas. 
Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek