vrijwilliger login

Oktober 2023

Aanmelden als vrijwilliger voor 2023 is niet meer mogelijk. We hebben voldoende pieten en vrijwilligers.

Mei 2023

Je kan je weer aanmelden als vrijwilliger!!

De voorbereidingen voor de 15e (!!) editie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas 2023 zijn opgestart ! En daarom kan je je weer aanmelden om mee te helpen om dit geweldige feest tot een succes te maken. Wil je meedoen als piet, of ben je liever “gewoon” vrijwilliger bij het op- en afbouwen, catering, kassa, schminken of bijvoorbeeld als verkeersregelaar en ben je minimaal 14 jaar, dan kan je je bij ons aanmelden via onderstaand formulier!

Roetveegpieten

Bij Het Logeerhuis van Sint Nicolaas lopen enkel en alleen nog roetveegpieten.

Vrijwilliger word je uit vrije wil….

Jij wilt iets doen voor een ander? en dat doe je omdat je het leuk vindt…..

Zou je het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan dit steeds populairder wordende Apeldoornse evenement, ben je groot fan van Sint Nicolaas en vind je het leuk om met kinderen te werken. Stuur gerust een bericht met je vragen naar info@logeerhuisvandsint.nl  en vertel ons wie je bent, waarom je graag mee wilt helpen en in welke rol. Of meld je direct aan via de link onderaan dit bericht.

De Logeerhuis Academy

Heb je nooit eerder met ons meegedaan, dan vinden wij het essentieel dat je vooraf ook deelneemt aan de “logeerhuis academy”. Een training- en informatiemiddag op de locatie van het Logeerhuis. Je maakt dan kennis met de mensen waarmee je dit evenement gaat samenwerking en krijgt gedegen informatie over wat je te wachten staat. De Logeerhuis Academy zal plaatsvinden op zondagmiddag 12 november 2023.

Eerder al eens meegedaan bij Het Logeerhuis van Sint Nicolaas?

Ben je vorig jaar ook vrijwilliger geweest bij het Logeerhuis, dan ontvang je uiterlijk eind augustus bericht van ons om je weer aan te melden. Heb je dat bericht gemist, stuur ons dan even een mailtje of meld je gewoon aan via bovenstaande knop.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek