vrijwilliger login

Welkom op de website van

stg. Sint Nicolaas Apeldoorn

November 2021

Aankomende weekend is het dan zo ver. de 13 editie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas. Zo’n 2000 mensen hebben een kaartje voor een rondleiding door het huis. Maar wees gerust, voor het buitenterrein met tal van activiteiten en vol gezelligheid, hoef je NIET te reserveren. Een kaartje is niet nodig. je kan gewoon spontaan langskomen. Wat wel een vereiste is,, is dat je een geldige QR-code (CoronaToegangsBewijs) moet tonen samen met je legitimatie! 

Dus….. op naar een gezellig en MAGISCH Sint Nicolaas Weekend!!

September 2021

Op 1 september zijn we een crowdfundingsactie gestart voor Het Logeerhuis van Sint Nicolaas. “Beleef de Magie” is onze slogan. Deze willen we door de toenemende belangstelling ook buiten al meer tot uitdrukking brengen. Daarom willen we nieuw materiaal aanschaffen voor het buitenterrein zodat ook daar “De Magie” al meer tot leven gaat komen. Lees hieronder meer over deze crowdfundingsactie.

Nu geldende corona regels

Op dit moment geldt voor het volledige evenement Het Logeerhuis van Sint Nicolaas geldt dat wij werken met het CoronaToegangsBewijs. Zowel voor het buitenterrein als voor de rondleidingen. Hierdoor is geen 1,5mtr vereist. Wij geven voor binnen in het Logeerhuis wel het advies mee om als volwassenen een mondkapje te dragen. We zullen bij aankomst van het evenemententerrein dus een CoronaToegansBewijs vragen en deze controleren met us ID. Dit geldt voor alle personen ouder dan 13 jaar. Wij zijn blij dat wij op deze manier het Sint Nicolaasfeest toch weer kunnen vieren met elkaar.

Spreiding kaartverkoop op 25 september

Het reserveren van een rondleiding door Het Logeerhuis van Sint Nicolaas kan via deze website vanaf 25 september 2021 vanaf 13.00u. Om 13.00u worden de kaarten voor de zaterdag voor verkoop vrijgegeven. Kaarten voor zondag zijn te reserveren vanaf 14.00u. Dit om de drukte op de website wat te spreiden. Wilt u dus op zondag komen, dan heeft het geen zin om om 13.00u achter de computer te gaan zitten. Hou daar dan ook rekening mee !!

Kaarten kosten € 4,50 voor zowel kinderen als volwassenen. baby’s tot 1 jaar zijn gratis.

Juni 2021

Als de coronacijfers zich de goede kant op blijven ontwikkelen, dan is de kans groot dat in 2021 het Logeerhuis van Sint Nicolaas weer in originele vorm kan plaatsvinden. Laten we het hopen….. De Magie van het Sint Nicolaasfeest komt dan weer helemaal tot leven in het Logeerhuis. De organisatie is in elk geval in volle gang. Zet het alvast in je agenda….. zaterdag 20nov en zondag 21nov!!

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek