vrijwilliger login

We zijn nu echt uitverkocht

Spreiding kaartverkoop op 1 oktober 2022

Het reserveren van een rondleiding door Het Logeerhuis van Sint Nicolaas kan via deze webiste

Om de drukte op de website wat te spreiden worden om 13.00u de kaarten voor rondleidingen op zaterdag vrijgegeven en vanaf 14.00u de kaarten voor rondleidingen op zondag.

Wilt u dus op zondag komen, dan heeft het geen zin om om 13.00u achter de computer te gaan zitten. Hou daar dan ook rekening mee !!

Kaarten kosten € 4,50 voor zowel kinderen als volwassenen. baby’s tot 1 jaar zijn gratis. Kaarten worden bij reserveren direct betaald middels Ideal. U ontvangt na betaling uw E-tickets per mail.

SPAM bij hotmail-adressen

Heeft u een hotmailadres, hou dan ook zeker uw SPAM-box in de gaten. de E-tickets willen bij hotmail helaas vaak in de SPAM-box of ongewenste mail terecht komen.

Bestel direct munten

Ook kunt u bij reserveren direct munten bestellen voor alle buitenactiviteiten en consumpties € 1,= per stuk (setje van 11 voor € 10,=). Deze liggen dan bij aankomst bij de kassa voor u klaar. Op het evenemententerrein kunt u ook munten (bij)kopen.

Kaarten (en bestelde munten) moeten direct bij reserveren door middel van Ideal worden betaald.

Nu geldende corona regels

Op dit moment gelen er nog geen corona-maatregelen. Wanneer de overheid besluit om in het najaar toch weer maatregelen m.b..t evenementen in te voeren, dan zullen wij het evenement hierop moeten aanpassen.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek