vrijwilliger login

Wij zetten alles op alles om Het Logeerhuis van Sint Nicolaas dit jaar door te laten gaan zoals jullie van ons gewend zijn. Het liefst zonder 1.5 mtr maatregelen en zonder “testen voor toegang”.

Nu geldende corona regels

Op dit moment is er echter nog wel sprake van 1,5mtr en “testen voor toegang”. Wij hopen, net als velen dat de 1.5mtr binnenkort wordt losgelaten. Over “Testen voor toegang” wordt pas 1 november een beslissing genomen. Op dit moment gaan wij er vanuit dat “testen voor toegang” ook bij het Logeerhuis van Sint Nicolaas toegepast zal moeten worden.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zal begrijpen dat wanneer de overheid zegt dat het niet kan/mag, en wij geen vergunning krijgen van de Gemeente, dat wij niet anders kunnen dan op dat moment alsnog het evenement te cancelen. Mocht dat gebeuren en de kaarten zijn al ge/verkocht, dan zullen wij jullie uiteraard over informeren en aangeven hoe om gegaan zal worden met de verkochte kaarten. Hier gaan wij natuurlijk niet van uit, want wij willen, net als jullie niets liever dan een groot familiefeest in Het Woldhuis op 20 en 21 november!

Spreiding kaartverkoop op 25 september

Het reserveren van een rondleiding door Het Logeerhuis van Sint Nicolaas kan via deze webiste vanaf 25 september 2021 vanaf 13.00u. Om 13.00u worden de kaarten voor de zaterdag voor verkoop vrijgegeven. Kaarten voor zondag zijn te reserveren vanaf 14.00u. Dit om de drukte op de website wat te spreiden. Wilt u dus op zondag komen, dan heeft het geen zin om om 13.00u achter de computer te gaan zitten. Hou daar dan ook rekening mee !!

Kaarten kosten € 4,= voor zowel kinderen als volwassenen. baby’s tot 1 jaar zijn gratis.

Bestel direct munten

Ook kunt u bij reserveren direct munten bestellen voor alle buitenactiviteiten en consumpties 11 voor 7,50. Deze liggen dan bij aankomst bij de kassa voor u klaar. Op het evenemententerrein kunt u ook munten (bij)kopen.

Kaarten (en bestelde munten) moeten direct bij reserveren door middel van Ideal worden betaald.