vrijwilliger login
Spreiding kaartverkoop op 25 september

Het reserveren van een rondleiding door Het Logeerhuis van Sint Nicolaas kan via deze webiste op 25 september 2021

Om de drukte op de website wat te spreiden worden om 13.00u de kaarten voor rondleidingen op zaterdag vrijgegeven en vanaf 14.00u de kaarten voor rondleidingen op zondag.

Wilt u dus op zondag komen, dan heeft het geen zin om om 13.00u achter de computer te gaan zitten. Hou daar dan ook rekening mee !!

Kaarten kosten € 4,50 voor zowel kinderen als volwassenen. baby’s tot 1 jaar zijn gratis. Kaarten worden bij reserveren direct betaald middels Ideal. U ontvangt na betaling uw E-tickets per mail.

SPAM bij hotmail-adressen

Heeft u een hotmailadres, hou dan ook zeker uw SPAM-box in de gaten. de E-tickets willen bij hotmail helaas vaak in de SPAM-box of ongewenste mail terecht komen.

Bestel direct munten

Ook kunt u bij reserveren direct munten bestellen voor alle buitenactiviteiten en consumpties 11 voor 7,50. Deze liggen dan bij aankomst bij de kassa voor u klaar. Op het evenemententerrein kunt u ook munten (bij)kopen.

Kaarten (en bestelde munten) moeten direct bij reserveren door middel van Ideal worden betaald.

Nu geldende corona regels

Op dit moment geldt voor het volledige evenement (zowel binnen als buiten!) Het Logeerhuis van Sint Nicolaas geldt “testen voor toegang”.

We zullen bij aankomst van het evenemententerrein dus een coronatoeganscontole moeten doen. U moet dus uw coronacheckapp, of een coronacheck op papier moeten tonen voor u het terrein op kan.

Wij zijn blij dat wij op deze manier het Sint Nicolaasfeest toch weer kunnen vieren met elkaar.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zal begrijpen dat wanneer de overheid zegt dat het niet kan/mag, en wij geen vergunning krijgen van de Gemeente, dat wij niet anders kunnen dan op dat moment alsnog het evenement te cancelen. Mocht dat gebeuren en de kaarten zijn al ge/verkocht, dan zullen wij jullie uiteraard over informeren en aangeven hoe om gegaan zal worden met de verkochte kaarten. Hier gaan wij natuurlijk niet van uit, want wij willen, net als jullie niets liever dan een groot familiefeest in Het Woldhuis op 20 en 21 november!

Op zaterdag 25 september vanaf 13.00u zal bovenstaande knop actief zijn !

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek