vrijwilliger login

Augustus 2021

Het bestuur van Het logeerhuis heeft besloten om in te zetten op een Logeerhuisweekend zoals Apeldoorn gewend is. Er vanuitgaande dat de coronacijfers zicht de goede kant op blijven ontwikkelen en de maatregelen verder zullen worden afgebouwd.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 25 september om 13.00u en zijn te bestellen via deze website. 

Een rondleiding kost € 4,50 per persoon (kinderen en volwassenen) kinderen tot 1 jaar zijn gratis.

De toegang tot het buitenterrein is GRATIS. Er zijn diverse activiteiten te doen en er lopen veel pieten rond. Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten, wordt gewerkt met munten. Deze kunnen besteld worden bij het reserveren van de rondleiding, maar zijn ook zonder rondleiding te bestellen. Een setje van 11 munten kost € 7,50. Op het evenemententerrein kunt u altijd nog munten los (bij)kopen. 

Corona…

Op dit moment geldt voor evenementen een toegangscontrole middels de corona-app. Wij zullen bij de entree van het evenemententerrein vragen naar de coronatoegangspas via de app of op papier. Volgens het stappenplan van de regering zou deze toegangscontrole mogelijk kunnen vervallen per 1 november. Laten we daarop hopen. Dan is deze toegangscontrole ook bij ons waarschijnlijk niet nodig. Voor nu zijn we nog gebonden aan de coronatoegangscontrole. 

 

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek