vrijwilliger login

Beste bezoeker(s) van “Het Logeerhuis van Sint Nicolaas”,

Wat geweldig leuk dat er ook dit jaar weer zoveel kinderen met hun vaders en moeders een kijkje komen nemen in het Logeerhuis van Sint Nicolaas.

Jullie hebben zojuist een bevestiging ontvangen van jullie bezoek met de daarbij behorende E-ticket.

Dit E-ticket moet u meenemen (digitaal of geprint) en wordt bij binnenkomst van Het Logeerhuis gescand en is slechts 1x te gebruiken.

Héél belangrijk !

U wordt verzocht om minimaal 15 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn bij de voordeur van Het Logeerhuis. Houd hierbij rekening met min. 10min lopen vanaf de parkeergelegenheid. Zorg er ook voor dat u uw E-ticket bij de hand heeft, zodat er een soepele doorloop is en er niet onnodig lang gewacht hoeft te worden.

Elke 10 minuten gaat er een nieuwe groep van zo’n 30 personen Het Logeerhuis binnen om te genieten van de rondleiding. De rondleiding duurt +/- 50 minuten en brengt jullie in een aantal kamers van Het Logeerhuis waar Sint Nicolaas en de Pieten dit weekend verblijven. Jullie worden bij de ingang van het pand ontvangen door één van onze wegwijspieten die jullie tijdens de rondleiding zal begeleiden.

HET LOGEERHUIS IS PRIMAIR BEDOELD VOOR DE KINDEREN! GEEFT U ALS OUDERS HEN DE RUIMTE.

Wij doen ons best om het voor iedereen leuk te maken en rekenen hierbij op uw medewerking.

Toegankelijkheid

In Het Logeerhuis is geen lift aanwezig! Buggy’s en rolstoelen kunnen daarom niet mee het pand in. Buggy’s kunnen bij de ingang achter gelaten worden en na de rondleiding weer opgehaald worden.

Het Pietencafe

Bij Het Logeerhuis staat een grote verwarmde kapschuur, die dit weekend is omgetoverd tot “Pietencafé”. In het Pietencafé kunnen de kinderen zich vermaken met de pieten. Kinderen kunnen er cupcakes versieren terwijl de ouders van een lekker kopje koffie/thee of warme chocolademelk met wat lekkers kunnen genieten. Geregeld zijn er live optredens van onze showpieten, waaronder de goochelshow van Piet Latus Pas en de muzikale duo “DJ&Pesto” met een swingend muzikaal optreden. Inmiddels bekende gezichten voor de Apeldoornse kinderen omdat deze pieten ook aanwezig zijn bij de Intocht in het centrum van Apeldoorn. Na elk optreden is een meet&great mogelijk met deze pieten.

Het buitenterrein

Buiten, rond Het Logeerhuis, is ook van alles te doen. Er staat voor de allerkleinsten een springkussen en een draaimolen. Kinderen kunnen ook hu kunsten tonen bij het CircusApeldoorn. Altijd leuk om te zien. kinderen kunnen een broodje bakken met Kampvuurpiet of lekker popcorn poffen. Een inmiddels bewezen favoriet is de speurtocht en de handtekeningenkaart waarmee de kinderen op zoek kunnen gaan naar een aantal prominente Pieten van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas! In het aangrenzende bos, kunnen de kleine waaghalzen hun moed laten zien bij de klimwand van scoutinggroep JJB. Maar misschien gaan de kinderen liever een rondje rijden op één van de aanwezige lieve pony’s.

Kleedt u de kinderen en uzelf warm aan en houd er rekening mee dat het een bosrijke omgeving is. Zeker bij wat minder weer is het aan te bevelen om stevige schoenen of laarzen aan te doen.

Voor de activiteiten buiten en rond het logeerhuis, even als voor de koffie/thee/chocolademelk en ranja wordt gewerkt met muntjes. Deze heeft u wellicht al besteld of anders zijn deze direct bij aankomst bij de kassa te koop voor € 1,00 per stuk. De meeste activiteiten zijn slechts 1 muntje!

Openingstijden:

Zaterdag en Zondag: van 09.30u tot 17.30u. Beide dagen start om 17.00u een knallend slotfeest in het Pietencafé in aanwezigheid van Sint Nicolaas en alle pieten!!

Het adres:

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas, Woldhuis 11, 7325 WN Apeldoorn

I.v.m. de beperkte parkeergelegenheid rond het pand, raden wij u aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Mocht u ondanks alles nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via info@logeerhuisvandesint.nl

Wij zien u graag bij “het Logeerhuis van Sint Nicolaas” !!

Sint Nicolaas en zijn Pieten

Het logeerhuis wordt georganiseerd door stichting Sint Nicolaas Apeldoorn

Wij werken intensief samen met Stg. Go4iT Apeldoorn, IVN Nederland, scoutinggroep JJB en het vertelgenootschap Apeldoorn.

Wij willen het ontstaan van het Sint Nicolaasfeest benadrukken: respectvol omzien naar de mensen om je heen, iets doen voor een ander. Het gaat niet om de omvang van een cadeau, of hoeveel het heeft gekost…. Het gaat om de aandacht die JIJ geeft aan DE ANDER. Dit doen wij mede door veel jongeren aan het Logeerhuis te laten deelnemen en hen mee te nemen in dit gedachtegoed. Om die reden stellen wij elk jaar veel kaarten beschikbaar voor kinderen die om welke reden dan ook wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Het Logeerhuis is mede mogelijk gemaakt door vele fondsen en sponsoren. Wij willen hen hartelijk danken voor hun bijdrage en steun. Wij willen hen niet onbenoemd laten. U vindt hun namen op onze sponsorpagina.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek