vrijwilliger login

Bedankt voor jouw aanmelding!

Wij hebben jou zojuist een e-mail gestuurd met de door jou ingevoerde gegevens. Mocht daarin toch iets niet kloppen, beantwoord dan de mail met de wijziging.

Wanneer deze e-mail niet bij je aankomt, kan het zijn dat je een tikfout hebt gemaakt bij het invoeren van je e-mail-adres. Stuur dan een e-mail naar pieten@logeerhuisvandesint.nl zodat we je aanmelding kunnen controleren.

Voor vrijwilligers is een beschermde pagina op deze website. Hier staat extra informatie over wat je te wachten staat tijdens het weekend van Het Logeerhuis en komt later ook de rolverdeling en het draaiboek te staan. Om deze pagina te kunnen lezen heb je onderstaande inloggegevens nodig.

  • Gebruikersnaam: Vrijwilliger
  • Wachtwoord: November2017

Noteer deze gegevens.


 

Nieuwsbrief

Om de laatste informatie over het logeerhuis met je te delen vragen we je nadrukkelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief voor vrijwilligers. Deze nieuwsbrief is anders dan de nieuwsbrief voor alle bezoekers. Vul hieronder je e-mailadres in waarop je alle informatie wilt ontvangen. Je krijgt hiervoor een bevestiging!

Om te voorkomen dat je belangrijke informatie gaat missen, is het belangrijk dat je je hier voor de nieuwsbrief aanmeldt. Hiermee voldoen wij tevens aan de regelgeving m.b.t. SPAM.

Let op: heb je vorig jaar ook mee gedaan en heb je hetzelfde e-mailadres behouden, dan ben je door ons al aangemeld voor de nieuwsbrief. Twijfel je over je e-mailadres, vul het dan alsnog hieronder in en krijg je een melding wanneer je e-mailadres al bij ons bekend is.

Bij elke nieuwsbrief die wordt verzonden heb je de mogelijkheid om je ook weer af te melden.

[wysija_form id=”2″]


 

Wil je nu direct inloggen op het beschermde deel voor vrijwilligers, klik dan hier.

knop_klik

Met vriendelijke groet,

Logeerhuis van Sint Nicolaas

Geef je mening!

Als straks in november evenementen weer zijn toegestaan, maar met inachtneming van 1,5 meter kom ik graag naar Het Logeerhuis van Sint Nicolaas

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek