vrijwilliger login
15 oktober 2019

De planning (wie staat wanneer waar)  wordt op dit moment gemaakt. Tijdens de logeerhuis Academy op 10 november is deze te bekijken en kan je noteren wat je wanneer moet doen. Uiteraard zal deze daarna ook naar alle vrijwilligers verzoden worden.

De pietenplanning proberen we zo op te stellen dat je niet de gehele dag op dezelfde plek staat, dus bijvoorbeeld in de ochtend binnen en in de middag buiten. Tenzij je een meer dragende rol hebt zoals de wegwijspieten, de kamerpieten en de themapieten.

In verband met de privacy-regels zal de planning dit jaar NIET hier op de website geplaatst worden.

17 november 2018

De planning is klaar en is hier te vinden

Indeling pieten en vrijwilligers 2018_DEF

13 september 2018

Eind oktober proberen wij de planning rond te hebben. Deze zullen we als gevolg van de nieuwe wet op de privacy niet meer hier op de site plaatsen, maar deze zal per email met jullie gedeeld gaan worden.

De planning proberen we zo op te stellen dat je niet de gehele dag op dezelfde plek staat, dus bijvoorbeeld in de ochtend binnen en in de middag buiten. Tenzij je een meer dragen de rol hebt zoals de wegwijspieten, de kamerpieten en de themapieten.

16 november 2017

Zojuist is de planning rondgestuurd naar alle vrijwilligers. hieronder zijn de verschillende planningen te vinden.

10 augustus 2017

planningHoewel de organisatie in volle gang is, is de planning voor dit jaar nog niet klaar. Eerst moet iedereen zich hebben aangemeld. Begin november zal de planning klaar zijn. Tijdens de “Logeerhuis-Academy” op zondagmiddag 12 november zal deze verspreid worden. Daarna zal deze ook hier op de site te vinden zijn.

Omdat er zoveel vrijwilligers meedoen is het een hele klus om iedereen goed in te delen. Daarom is kan er niet geruild worden als de planning rond is en is vastgesteld. en is deze planning dus definitief.

Er komt ook nog een planning voor het op- en afbouwen. Deze komt er zo snel mogelijk aan.

Naaspieten-schminkent bovenstaande planning komt er ook nog een lijst m.b.t. het schminken. Wie wordt er hoe laat verwacht om geschminkt te worden. Ook daaraan wordt nu nog hard gewerkt. Er moeten ruim 60 pieten geschminkt gaan worden, Je kan er dus in elk geval vanuit gaan dat we op zaterdag en zondag om 07.00u gaan beginnen. Dat wordt dus vroeg op, want je wordt een kwartier voor aanvang van je schminktijd verwacht bij het Logeerhuis.

Wat kan je verwachten als je arriveert……Je wordt daar ontvangen door één van de stafleden. Die controleert of iedereen er is. Daarna ontvang je van Ciska een pietenpak met toebehoren. Daarmee ga je naar de zolder om je om te kleden. Je eigen spullen doe je in je tas die de rest van de dag op zolder blijft liggen. ervolgens ga je weer naar beneden, naar de schminkzaal. Wanneer je aan de beurt bent, wordt je door een van de schminkers geroepen. De afwerking, het plaatsen van je pruik, het controleren van de schmink en de laatste dingetjes als handschoenen en kraag, wordt weer door anderen gedaan. Daarna is het wachten tot 09.00u

Om 09.00u zullen we een gezamenlijke opening van de dag doen, waarna de eerste mensen vanaf 09.30u ontvangen kunnen worden.

en dan…….dan gaan we er met elkaar een ENORM GROOT FEEST van maken !!

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek