vrijwilliger login

Op dit moment zijn wij druk bezig met het uitwerken van een corona-proof opzet voor het jaarlijkse Logeerhuis van Sint Nicolaas dat op 21 en 22 november gepland staat. Om het voor bezoekers en vrijwilligers veilig te laten verlopen zijn veel aanpassingen nodig.

Kaartverkoop

Omdat er nog geen vergunning is afgegeven door de gemeente en corona onvoorspelbaar is, kunnen wij momenteel geen uitspraak doen of Sint Nicolaas met zijn Pieten dit jaar kan komen logeren. Een datum voor de kaartverkoop is nog niet bekend. Normaal gesproken start deze in het laatste weekend van september, maar dat moeten we waarschijnlijk uitstellen. Zodra daar meer over bekend is, lees je daarover op onze website en de sociale media.

Pieten

Het voorkomen van de pieten is voor ons als bestuur elk jaar een onderwerp van gesprek. Wij zien en horen de toenemende geluiden vanuit de samenleving en nemen deze serieus. Het logeerhuis zet een volgende stap in de veranderende figuur Piet en voegt dit jaar een aantal roetveegpieten  toe aan team van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas. Het karakter van Piet verandert bij ons niét. Onze Pieten zijn allemansvrienden en hebben oog voor iedereen, niemand uitgezonderd. Ze zijn altijd blij, vrolijk en opgewekt en willen niets liever dan er met en voor iedereen een vrolijk feest van te maken.

Tot slot

Vandaag – maandag 24 augustus – werden wij door De Stentor verrast met de melding dat er een anti-zwarte-pieten demonstratie is aangekondigd bij Het Logeerhuis van Sint Nicolaas in november 2020. De Stentor zal hier vandaag en morgen over berichten. Ze hebben ons gevraagd om een reactie. Omdat wij hier niet eerder over zijn geïnformeerd door de gemeente, nemen wij het op dit moment voor kennisgeving aan.

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Gelukkig is Het Woldhuis een groot landgoed.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek