vrijwilliger login

Nog maar een paar weken en dan gaan we met elkaar de 9e editie van Het logeerhuis van Sint Nicolaas neerzetten. Afgelopen donderdag hebben we als Staf het hele programma doorgenomen en zijn we er van overtuigd dat het weer een geweldig evenement zal gaan worden.

Voor de meesten van jullie moet het allemaal nog gaan gebeuren, maar de afgelopen weken en zelfs maanden is er achter de schermen al heel veel werk verzet. Van voorbereiding gaan we nu naar uitvoering. Wat gaat er de komende weken allemaal gebeuren…?

De Logeerhuis Academy

Om te beginnen, de Logeerhuis Academy op zondagmiddag 6 november in het Woldhuis. uitnodiging-logeerhuis-academy

Een leerzame en gezellige middag rond het thema van dit jaar: “zullen we vrienden worden“!?! Kennismaken met de mensen met wie je gaat samenwerken, training krijgen over hoe word ik Piet, of hoe schmink ik een Piet. Verder kunnen we vertellen dat we deze middag een hele bijzondere en leuke gast zullen hebben die wat gaat vertellen over zijn/haar ervaringen met het Sint Nicolaasfeest. Daarna gaan de pieten een acteertraining krijgen en krijgen de schminkers een workshop hoe je van een piet een mooi karakter zou kunnen maken. Ook de andere vrijwilligers zijn van harte welkom en kunnen met elkaar kennismaken en sfeerproeven.

Ben je er die middag niet bij, dan ga je zeker wat missen….Opgeven kan alsnog natuurlijk. Stuur dan een mail naar info@logeerhuisvandesint.nl. Inloop is vanaf 13.00u, aanvang om 13.30u. Doe je je MAS bij ons, dan wordt verwacht dat je om 12.30u aanwezig bent. Met jullie gaan we eerst even apart zitten om in alle rust kennis met elkaar kunnen maken.

En dan het Logeerhuisweekend zelf…..

meeteatOp donderdag zullen de eerste materialen al richting Het Woldhuis gaan en is onze crew aan de slag met de eerste opbouw. Vrijdagochtend gaat we echt los, dan wordt al het materiaal aangeleverd en is een grote groep mensen bezig om alles in gereedheid te maken. Licht, geluid, decor, tenten, catering, kleding…… alles moet opgebouwd en klaargemaakt worden.

Voor de eerste keer in het bestaan, houden we op vrijdagavond een Meet&Eat. Een aparte groep pieten is hiervoor gevraagd en we enorm blij dat Chefpiet een mooi buffet gaat klaarmaken.

Zaterdagochtend in alle vroegte staan we op en ontvangen we de eerste mensen al om 06.30u. Als je richting Woldhuis komt, volg dan de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Die zullen je vertellen waar auto’s en fietsen neergezet moeten worden. Hoe laat je ’s ochtends verwacht wordt, staat op de planning. Die zal op 6 november bij de Academy voor jullie klaar hangen en wordt in de week na 6 november gepubliceerd.  Als je vervolgens binnenkomt, moet je je melden bij een van onze bestuursleden. Daarna is het omkleden, schminken en wachten….. Om 09.00u doen we een gezamenlijke opening en zal Sint Nicolaas zich bij ons aansluiten. Om 09.30u moet iedereen zijn/haar plek innemen en zullen de eerste mensen gaan komen.

Tussen de middag staat er voor iedereen een lekkere lunch klaar in de vrijwilligerstent! Waarna je in de middag weer met nieuwe energie aan de slag kan. Om 17.00u is het huis leeg en gaan we met z’n allen een knallend slotfeest maken in het Pietencafé. Daar vieren we met elkaar het succes van de Dag met een knalfuif!

En dan zit de eerste dag er al weer op. Moe maar voldaan, is daarna de mogelijkheid om friet te blijven eten. Altijd gezellig!

Voor wie 2 dagen mee doet, is het die avond vroeg naar bed, want het hele spektakel gaat de volgende dag nogmaals plaatsvinden. Het enige verschil is dat het na de knalfuif in het pietencafé ook echt is afgelopen en het Logeerhuis weer wordt afgebroken….Dat wordt gedaan door crew en wie mee wil helpen.

Tot slot

Wie, waar komt te staan in of bij het logeerhuis, wordt zoals gezegd op 6 november bekend gemaakt. Dan zullen de lijsten met de planning klaar hangen in het Woldhuis. Daarna zullen we het ook op de website zetten zodat iedereen het kan nakijken. We hebben voor vrijwilligers een “beschermd” deel op de website: www.logeerhuisvandesint.nl. Hier zetten we geregeld nieuwe en leuke informatie die alleen voor vrijwilligers na inloggen te lezen is. Rechts bovenin staat “login”. klik daar op.

Hieronder de inloggegevens.

  • Username: Vrijwilliger
  • Password: logeerhuis2016

Na 6 november kan er niet meer geruild worden!  De planning is altijd een complex verhaald, een aanpassing heeft dus grote gevolgen en doen we daarom niet meer. Ben je onverhoopt ziek op een van de dagen, laat het ons dan weten!! zodat we niet onnodig op je zitten te wachten. Bel of app dan naar Arendo Sturre: 06 – 3169 1887. Heb je vragen, stuur dan even een mailtje naar info@logeerhuisvandesint.nl

 

Als laatste dan nogmaals ons eerste weerzien ….. 6 november: Logeerhuis Academy vanaf 13.00u in Het Woldhuis, Woldhuis 11 in Apeldoorn!

Groeten het totale Logeerhuis Team !

fotostrip logeerhuis

 

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek