vrijwilliger login

Apeldoorn, 16-11-2017

Hallo allemaal,

We kijken terug op een geslaagde Logeerhuis Academy waar rond de 70 vrijwilligers bij aanwezig waren. Dank voor jullie komst. De planning m.b.t. wie waar staat, hebben we toch hier en daar nog wat moeten aanpassen. Lees deze dus nogmaals goed door en pas je pietenpaspoort er eventueel op aan. Deze planning is nu definitief en vinden jullie in de bijlage

De planning wie waar staat

planning

klik op de afbeelding om de planning te openen

Zoek je eigen naam op in de “ochtend”-kolom op en je weet wat je eerste plek wordt. Voor je naam zie je nu 2 tijden.

Jouw schminktijd (let op: een kwartier voor deze tijd moet je aanwezig zijn!!) en jouw lunchtijd. Deze tijden zijn dus voor de persoon in de kolom van de Ochtend! Daarna kijk je ook nog even naar de kolom van de middag, zodat je weet waar je na de lunch wordt verwacht.

 

 

Voor de mensen die betrokken zijn bij de op- en afbouw, hierbij de planning daarvoor

Als laatste is er een aparte Planning Meet&Eat op vrijdag.

en verder…..

De organisatie loopt al maanden, we staan nu voor de deur van de uitvoering. Dat doen we met z’n allen. Met elkaar gaan we er voor heel veel mensen een geweldig magisch feest van maken. De beleving van het Sint Nicolaasfeest, zoals het bedoeld is. Niet tegen elkaar, maar mét elkaar. Die boodschap willen we ook jullie meegeven dat het Sint Nicolaasfeest niet zo zeer draait om veel en dure kado’s, maar voornamelijk draait om aandacht voor elkaar. De aandacht en tijd die jullie geven door mee te doen aan Het Logeerhuis van Sint Nicolaas is vele malen meer waard! En je zult zien hoeveel plezier je dat zal geven…..

Het wordt een zwaar weekend, vergis je daar niet in. We zeggen het elk jaar weer, vooral voor als je voor de 1e keer met ons mee doet. Verdeel je energie, drink voldoende en zorg dat je bij je ontbijt en bij de lunch goed eet ! De bezoekers van 16.00u verwachten en net zo enthousiaste piet of vrijwilliger als die van 10.00u. Er zijn coaches aanwezig, die jullie zullen helpen en waar je ook zelf naartoe kan stappen als er wat is. Hou ook elkaar in de gaten!

Tot slot….

Als je piet speelt zorg volgend weekend dat je onderstaande dingen zelf meeneemt:

 • Tas voor je eigen kleding.
 • Handdoek, washand, zeep en t-shirt voor onder je pietenpak.
 • Eventueel een eigen maillot (zwart).
 • Bij voorkeur nette zwarte schoen, GEEN “afgetrapte gympies”!
 • Medicijnen die je moet innemen.

 

huisregelsWe hebben een aantal huisregels….

 • Mobiele telefoon blijft op zolder in je eigen tas. Deze heb je niet nodig. In geval van nood kunnen bijvoorbeeld je ouders, bellen met 06-31691887 (Arendo Sturre).
 • Pieten die buiten staan, hebben geen toegang tot het logeerhuis. Deze kunnen gebruik maken van de vrijwilligers tent en gebruiken de toiletten buiten.
 • Je houdt je aan je opgegeven taak.
 • Je volgt de instructies van stafleden en coaches op.
 • Roken mag alleen in de pauze en buiten het zicht van onze gasten.
 • Wij gaan met gasten niet in discussie over de kleur van de Pieten. Mochten mensen je hierop aanspreken, dan verwijs je deze naar één van de Bestuursleden.
 • Drinken, lunch en friet op zaterdag wordt door ons verzorgd.

 

Beste mensen…….rest ons nog een ding, duimen op goed weer! Tot volgende week en op naar een geweldig weekend bij “Het Logeerhuis van Sint Nicolaas”!!

Namens de gehele Staf!

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek