vrijwilliger login

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas slaat een jaartje over: ‘Volgend jaar dubbel feest!’

Met pijn in het hart heeft de staf van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas besloten om dit jaar de deuren niet te openen. Het jaarlijkse weekend was gepland op 21 en 22 november en de kaartverkoop zou binnenkort van start gaan. De situatie is echter op dit moment te onzeker om onnodige risico’s te nemen. Maar uitstel is geen afstel: volgend jaar is het hopelijk dubbel feest!

De beslissing om dit jaar over te slaan was een pijnlijke keuze, omdat juist in deze tijd iedereen verlangt naar leuke dingen. De organisatie heeft alles op alles gezet om het weekend wel te laten doorgaan, maar de ontwikkelingen van corona zijn niet gunstig. Met het najaar in het vooruitzicht is de kan klein dat het veel beter zal worden.

De organisatie voelt eveneens een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met deze ontwikkelingen vinden we het niet verantwoord om een grote groep bezoekers en vrijwilligers bij elkaar te laten komen en bloot te stellen aan besmettingsrisico’s. Ook de financiële risico’s zijn te groot en zouden het voortbestaan van Het Logeerhuis in gevaar kunnen brengen.

Daarom is het beter om nu een jaar over te slaan en er volgend jaar een extra groot feest van te maken waar kinderen, ouders én grootouders met een gerust hart kunnen genieten van de sinterklaassfeer, met een spannende rondleiding door Het Logeerhuis, leuke pietenactiviteiten en optredens in het gezellige Pietencafé.

Voor wie echt geen jaar kan wachten en de pieten graag in levende lijve wil ontmoeten, organiseert Het Logeerhuis van Sint Nicolaas dit jaar voor het eerst huisbezoeken. De pieten (en mogelijk Sint Nicolaas) komen dan in alle veiligheid thuis bij jullie langs. Daarover zullen we binnenkort meer bekendmaken op onze Facebookpagina en op www.logeeerhuisvandesint.nl. Deel dat gerust met vrienden en familie die daarvoor interesse kunnen hebben!

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek