vrijwilliger login

genomineerd-voor-award

Deze week ontving het bestuur van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas het bericht dat wij genomineerd zijn voor de Apeldoorn Trofee 2015. Een waarderingsprijs voor alle vrijwilligers in Apeldoorn. Uit de 44 ingezonden projecten zijn wij bij de laatste 3 overgebleven kanshebbers.

Op 6 oktober zal tijdens de vrijwilligersmiddag in de Apenheul bekend gemaakt worden, wie van de 3 genomineerden de prijs in ontvangst mag nemen. Dat wordt een spannende middag. Maar of we nu wél of niet de 1e prijs gaan krijgen, het is een enorme opsteker voor ons allemaal. Wat bijzonder dat de jury onze vrijwilligers op deze manier hun waardering toont.

Doel van het Logeerhuis is om Jongeren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met vrijwilligerswerk. Laten ervaren hoe leuk het kan zijn om iets voor iemand anders te doen. Door dit te doen in de rol van zwarte piet, wordt benadrukt dat het niet om hen gaat, maar om de bezoeker. Deze ziet namelijk niet wie er achter dat “masker” schuil gaat.

Naast deze nominatie is ook Anny Aro voorgedragen door ons voor de Apeldoorn Trofee Junior. Ook voor haar zal 6 oktober een spannende middag gaan worden. Samen met elkaar gaan we die middag tot een feest maken!!

 

Mocht je nog geen kaarten hebben opgehaald bij Sporthuis Jonker, dan kan je dat nog doen tot en met 26 september. Door de daarvoor rondgestuurde afhaalbon. Heb je die niet (meer), dan kan je hem hier downloaden.

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek