vrijwilliger login

image-620x420

“vrijwilligers zijn onbetaalbaar” is een veel gemaakte opmerking…… en het is absoluut de waarheid! Dat vinden wij als bestuur van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas ook voor onze vrijwilligers.

De Apeldoorn Trofee

Niet alleen bestuursleden van verenigingen en stichtingen zullen dit beamen, maar ook de Gemeente Apeldoorn is zich daar zeer van bewust. Om die reden is de Apeldoorn Trofee in het leven geroepen. Een prijs als blijk van waardering voor de inzet van alle vrijwilligers in Apeldoorn. Dit jaar is ook het Logeerhuis aangemeld om mee te dingen naar deze prijs.

De Apeldoorn Trofee Junior

Naast de prijs voor een vrijwilligers organisatie, is er ook de Apeldoorn Trofee Junior, bedoeld voor een jonge vrijwilliger die zijn of haar Maatschappelijke Stage heeft gedaan binnen een vrijwilligersorganisatie en een bijzondere bijdrage daarin heeft geleverd of een voorbeeld is voor andere jongeren. Ook hiervoor heeft het bestuur van het Logeerhuis iemand voorgedragen.

Heb je afgelopen jaar, of één van de jaren daarvoor dus je Maatschappelijke Stage gedaan bij het Logeerhuis, dan kan het maar zo zijn dat jij bent voorgedragen voor deze prijs….

Vooraf zullen wij 3 “genomineerden” bekend maken. Mocht jij één van deze genomineerden zijn, dan zou het natuurlijk bijzonder leuk zijn wanneer je bij de bekendmaking van de winnaar aanwezig bent. De Winnaar van de Apeldoorn Trofee Junior krijgt namelijk een mooie prijs.

Vrijwilligersmiddag Apenheul en uitreiking Apeldoorn Trofee (junior)

De uitreiking van bovenstaande prijzen vindt plaats op dinsdagmiddag 6 oktober tijdens de vrijwilligersmiddag in de Apenheul, die speciaal voor vrijwilligers van Apeldoorn die middag gratis toegankelijk zal zijn.

Hoe kom je aan gratis toegangskaartjes

Op vertoon van de afhaalbon kan je een persoonlijke ticket ophalen bij Intersport Jonker. Nadere gegevens staan in de bijlage.

Bijlage

Programma dinsdag 6 oktober 2015

13.00 uur Welkom voor vrijwilligers bij Apenheul
15.15 uur Gorilla Tribune open
15.30 uur Voedering gorilla’s
16.00 uur Uitreiking Apeldoorn Trofee
16.30 uur Einde uitreiking
17.00 uur Sluiting Apenheul
Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek