vrijwilliger login

Hallo Allemaal,

Zo warm als het is in Spanje, zo warm is het hier momenteel ook. Maar ondanks de tropische temperaturen, is de organisatie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas 2019 al weer begonnen.

Net als alle voorgaande jaren doen we tijdig weer een oproep naar onze eerdere vrijwilligers. Jij hebt afgelopen jaar, of het jaar daarvoor mee gedaan. Daarom ontvang je deze mail!

Als je ook dit jaar weer onderdeel wilt zijn van één van de best bezochte familie Sint Nicolaas evenementen in Apeldoorn, meldt je dan nu aan als vrijwilliger via deze link.

Het Logeerhuis weekend is dit jaar op 23 en 24 november. En niet onbelangrijk en zeker weer erg gezellig is de Logeerhuis-Academy in het Woldhuis op zondagmiddag 10 november. Vertel het ook gerust tegen anderen waarvan je denkt of weet dat ze mee zouden willen doen.

Of je nu mee wilt doen als Piet, of wilt helpen bij catering, kassa, op- en afbouw, techniek, verkeersregelaar, schmink of spelbegeleiding, iedereen is meer dan welkom en elke schakel is een belangrijk onderdeel van onze ketting. Allen met jullie inzet en enthousiasme kunnen we er weer een geweldige happening van maken.

Onlangs is een aantal vrijwilligers op het idee gekomen om een feestje te organiseren, als bestuur ondersteunen we dat van harte. Dit feestje staat gepland op 14 september van 20.00u tot 23.00u. Heb je je daar nog niet voor aangemeld, doe dat dan alsnog deze week door een reply op deze mail te geven en vermeld dat je graag naar het feestje komt.  Zie het feestje als een bedankje namens de stichting voor jouw inzet. Daarom zijn er geen kosten verbonden aan deelnamen. Drankjes en hapjes worden dus door ons en de feestcommissie verzorgd. Meldt je dus snel aan, want eind deze week sluit de inschrijving.

Wil je geen mail meer van ons ontvangen omdat je niet meer mee wilt doen, laat het ons dan weten. Dan halen we jou uit ons bestand.

We zien jullie aanmeldingen met veel plezier tegemoet

Bestuur en Staf van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas.

en natuurlijk een warme groet van

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek