vrijwilliger login

Om in deze rare tijd toch de Magische Sint Nicolaassfeer in Apeldoorn te brengen starten we de Sint & Pietenjacht Apeldoorn. Samen brengen we Apeldoorn toch in Sintsfeer…..

Wij willen jullie vragen om een raam dat zichtbaar is vanaf de openbare weg te versieren met Sint-versiering. Vlaggetjes, slingers, raamstickers, een pakje ingepakt met Sint-inpakpapier, een laars met een winterpeen en wat hooi… of noem maar op. Je bent er in principe vrij in wat je plaatst, dus laat je creativiteit de vrije loop. 

Meedoen?

Meld je adres bij ons aan via onderstaand formulier en wij maken op de plattegrond zichtbaar waar kinderen Sint en Pieten-raamcreaties kunnen vinden. En vergeet na aanmelden niet je raam te versieren en laat het staan tot en met 5 december. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid en eigen tijd en tempo meedoen.

Om duidelijk te maken dat je mee doet met deze actie, willen we je ook vragen om het logo van het Logeerhuis er bij te plaatsen. Klik op het logo om het te downloaden.

Op Sint & Pietenjacht?

Kinderen kunnen met hun ouders in hun eigen buurt of wijk op jacht gaan naar Sint en Pieten. Hoe meer mensen er mee gaan doen, hoe leuker. Apeldoorn is opgedeeld in 4 delen/Wijken. In elke wijk zijn letters te vinden. Deze vormen samen een zin uit één van de sinterklaasliedjes.

  • Wijk Noord-Oost; 18 letters
  • Wijk Noord-West; 16 letters
  • Wijk Zuid-Oost; 20 letters
  • Wijk Zuid-West; 19 letters

Heb je de letters gevonden en weet je het juiste antwoord, Like dan onze facebookpagina en stuur jouw oplossing met onderstaand formulier naar ons toe en maak kans op 1 van de prijsjes.

Wie er echt lol in heeft kan natuurlijk ook in andere wijken op jacht gaan en de letters zoeken.

klik op de tekst hieronder om je antwoord in te sturen.

Op 6 december zullen we de prijswinnaars bekend maken !!

Op onderstaande kaart zijn alle deelnemende adressen zichbaar.

Sint vriendelijk groeten

Het Logeerhuis Team

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek