vrijwilliger login
Vrijdag 1 juli 2016

Procedure kaarten reserveren aangepast

Het is nog hartje zomer, maar de organisatie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het bezoek van de Sint en zijn gevolg op zaterdag 19 en zondag 20 november 2016.sint achter pc

Om nog meer belangstellenden de gelegenheid te bieden Het Logeerhuis van Sint Nicolaas te bezoeken is de ochtend, die de Sint tot nu toe vrijhield voor een nader te bepalen doelgroep, verschoven naar de vrijdagavond. Die avond zal een meet & eat plaatsvinden in de sfeervolle ambiance van de villa van Veldwerk Nederland, het Woldhuis te Apeldoorn. Op deze manier kunnen de Sint en zijn Pieten kinderen met ouders/opa’s en oma’s dit jaar ook op zaterdagochtend met open armen ontvangen.
Op zaterdag 19 en zondag 20 november tussen 09.30 uur en 17.30 uur is iedereen van harte welkom op het buitenterrein van Veldwerk Nederland aan het Woldhuis. Daar zullen, zoals ieder jaar weer, vele leuke activiteiten te beleven zijn. Ook de veldschuur, die voor dit weekend wordt omgebouwd tot “het pietencafé” en waar nog meer activiteiten gehouden worden zijn, is vrij toegankelijk. Voor de rondleiding door het Logeerhuis zelf heeft u wel kaartjes nodig.

Omdat wij ieder jaar weer blij verrast worden/zijn door het geweldige enthousiasme waarmee u allen kaarten reserveert voor rondleidingen door Het Logeerhuis van Sint Nicolaas, proberen wij dit proces ieder jaar weer aan te passen en te verbeteren zodat het reserveren voor u en voor ons soepeler verloopt. Om de entreeprijs voor iedereen leuk te houden, willen wij deze zo laag mogelijk houden. Om die reden heeft de organisatie er voor gekozen om de reserveringen niet via een derde partij (als ticketmaster) te laten lopen. De kosten hiervoor staan niet in verhouding tot de toegangsprijs. We hebben daarom andere wegen gezocht om het reserveringsproces soepeler te laten verlopen.

Welke maatregelen zijn er getroffen:

  • We zijn overgestapt naar een andere provider, die de capaciteit van de website rond het aanmelden nog verder zal vergroten.
  • De kaartverkoop zal plaatsvinden op 24 september!
  • De kaartverkoop zal in blokken gaan plaatsvinden.

De dagdelen in blokken.
– Kaartverkoop voor de rondleidingen op zaterdagochtend start om 10.00u
– Kaartverkoop voor de rondleidingen op zaterdagmiddag start om 11.00u
– Kaartverkoop voor de rondleidingen op zondagochtend start om 12.00u
– Kaartverkoop voor de rondleidingen op zondagmiddag start om 13.00u

Om 10.00u onze website bezoeken als u op zaterdag niet kunt, heeft geen zin. De kaarten voor de zondag zullen pas vanaf 12.00u zichtbaar worden op de site. Wanneer iedereen daarbij gewoon met één scherm werkt (en niet én de PC én op een laptop én met een mobiel) op de tijd voor het gewenste dagdeel, hopen wij dat de site dit jaar voor iedereen goed toegankelijk zal blijven.

 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Het Logeerhuis van Sint Nicolaas

redline

Social Media
fotoalbum
Youtube Gastenboek